dit is wie ik ben

Wie ben ik

DE MENS STAAT CENTRAAL

Hallo, ik ben Sheila

Ik ben niet van de ene dag op de andere de persoon geworden die ik vandaag ben. Ook ik heb mijn eigen struggles gehad, moeilijke keuzes gemaakt en mijn leven 180° omgegooid. Maar elke keuze heeft me levenswijsheid gebracht en een extra kantje aan mijn persoonlijkheid gevijld.

Ik herken uit de eerste hand waar jij soms mee worstelt.

Met mijn achtergrond als vastgoedmakelaar en ruim 20 jaar ervaring als account manager in diverse sectoren zoals selectie en rekrutering en andere zakelijke dienstverlening staat telkens één ding centraal … de mens. Ik hou ervan mensen te ontmoeten en schenk graag vertrouwen! Als ik mij ergens voor geëngageerd heb, zal ik dit afmaken, hoe zwaar het uiteindelijk ook blijkt te zijn. Een woord is een woord, afspraak is afspraak. 

Sheila Van Hecke - Personal coaching
DE KRACHT VAN KLEUR

Kleuren zijn voor mij emotie

Daarnaast heeft de kracht van kleur ook altijd een grote rol gespeeld in mijn leven, maar omdat ik naar een uniformschool ging, is dat pas later echt helemaal tot uiting gekomen. Kleuren zijn voor mij emotie en net als in de natuur zorgt diversiteit in kleur ook in ons dagelijkse leven voor rijkdom en harmonie. Ik heb me dan ook verder verdiept in de kleurenpsychologie. Zo werd ik gediplomeerd kleur- en imagoconsulente.

Ik voelde echter dat ik meer wilde, dus dacht ik na over waar ik echt blij van word. Het antwoord dat ook hier weer naar boven kwam, was mensen om me heen te hebben en voor hen een echte meerwaarde te kunnen betekenen. Ik wilde graag nog meer betekenis geven aan wat ik doe en na een pittige opleiding mag ik me nu ook persoonlijke krachtcoach noemen. Ik vind persoonlijke ontwikkeling belangrijk en zelfs noodzakelijk om als mens te groeien. Ik blijf dan ook zelf investeren in goede begeleiding door mastercoaches en waardevolle opleidingen erkend door ICF. 

Sheila Van Hecke - Personal coaching
HENRY MILLER

One’s destination is never a place…

Ook op persoonlijk vlak spring ik graag uit de band! Ik houd van reizen, paardrijden, skiën en wildwaterraften. Daarnaast leerde ik een tijdje geleden varen. Mijn doel is nu om zo snel mogelijk mijn vaarbrevet te halen. Mijn recentste ontdekking is dan weer wakeboarden. 

 

Blijven staan op zo’n plank zit er voorlopig nog niet echt in, maar dat wil ik op een dag wel kunnen. Echt groeien kan je pas als je helemaal uit je comfortzone komt. Get ready,  go …  no fear, no limits! En omdat ik als coach walk your talk een bijzonder belangrijke leefregel vind, heb ik mezelf een heel ambitieus doel gesteld voor 2021: houd mijn blog of mijn instagrampagina maar in het oog!

HENRY MILLER

…but a new way of seeing things

En dat is precies wat ik jou kan bieden. Samen gooien we oude conventies overboord en bekijken we de dingen radicaal anders. Twijfels die je nog hebt, werken we weg. Zo ga jij geloven in jezelf. En als jij groeit, dan groei ik een beetje met je mee.

Ik geloof in jouw droom, ik zet er mee mijn schouders onder en als het even niet lukt, duw ik een stukje met je mee. Want jij verdient het om de beste versie van je leven te leiden!

Zie ik je binnenkort – LIVE of online?
Sheila Van Hecke - Personal coaching