geloven in jezelf

Persoonlijke kracht

MAY SARTON

We have to dare to be ourselves …

Klopt jouw bestemming met waar je naartoe wilde of ben je onderweg ergens afgeslagen? Kun jij echt zeggen ‘Dit is wie ik ben, dit is het totaalpakketje’? Of heb je het gevoel dat het al even niet zo lekker loopt, maar weet je niet precies wat er dan scheelt?

Het is een hele uitdaging om balans in je leven te vinden. Je familie en vrienden trekken aan de ene kant, je werk of studies aan de andere kant en daartussen moet je nog de weg naar jezelf vinden …

Dat alles een plaatsje geven en op elkaar afstemmen is niet eenvoudig, maar maak je geen zorgen, je zelfvertrouwen vergroten, aan overtuigingskracht winnen en steviger in je schoenen leren staan, is een kwestie van de juiste tools.

Sheila Van Hecke - Personal coaching
MAY SARTON

… however frightening or strange that self may prove to be.

Samen gaan we op zoek naar jouw diepste verlangen en zoeken we uit welke kleur dat verlangen het beste tot uitdrukking brengt. Die kleur kan je dan in alle domeinen van je leven inzetten als bron van innerlijke kracht en als een reminder die je telkens opnieuw motiveert om je doelen na te streven.

Er is immers maar één iemand die een persoonlijke touch aan jouw leven kan geven en het op jouw geheel eigen manier kan inkleuren: jijzelf. Op die manier help ik je los te komen van de verwachtingen van anderen, zodat je echt kunt zijn wie jij bent .

Tijdens dit arrangement geef ik je de handleiding voor jouw leven. Dit is jouw persoonlijke weg naar succes en een waardevol leven. Vragen als ‘Wie ben ik’, ‘Hoe pak ik de dingen het liefste aan’, ‘Wat wil ik écht’ krijgen een antwoord.

Je hebt het allemaal al in je, ik help het gewoon naar buiten te komen!
Sheila Van Hecke - Personal coaching
WERKWIJZE

Wat kun je verwachten?

powerkrachtscan

Als voorbereiding op ons eerste gesprek vul je online een powerkrachtscan in. Die vertelt me wat jouw element en jouw powerkleuren zijn en welke kleuren je in balans brengen. Op basis daarvan maak ik jouw powertyperapport.

Powertype bepalen

Daarna kom je langs voor een bespreking. Ik vertel je in detail welk powertype je bent, wat jouw drijfveren zijn, hoe je dichter bij jezelf kunt komen en hoe je je powertype kunt gebruiken voor een succesvol leven. 

STAPPENPLAN

We bekijken samen welke stappen je kunt ondernemen om voluit te leven en te doen wat je altijd al hebt willen doen. We bekijken wat jouw talenten zijn, koppelen die aan de juiste uitstraling et voilà, dit ben jij!

EVALUATIE

Nu kun je de wijde wereld in. Met de handvaten die ik je heb aangereikt, kun je de weg naar jouw persoonlijke succes bewandelen. Na een paar weken evalueren we samen hoe dit is gelopen en of er nog bijsturing nodig is. 

JIJ kiest wie je WIL zijn

Wat haal je eruit?

– Je krijgt inzicht in wie JIJ bent als persoon, wat je drijft, waar je blij van wordt

– Je vindt het zelfvertrouwen om bepaalde doorslaggevende keuzes te maken, zowel privé als professioneel.

– Je weet hoe je jezelf een uitstraling met impact kunt aanmeten – want willen we dat niet allemaal?

– Je leert hoe je kleur niet alleen kunt gebruiken om je beste beentje voor te zetten, maar ook hoe je het bewust kunt inzetten als communicatiemiddel.

– Je staat zelfbewust en voluit in jouw kracht!

 

Pas als je binnenkant en je buitenkant met elkaar in balans zijn, kun je jezelf ontplooien!
Sheila Van Hecke - Personal coaching