Geloven in jezelf

Imago arrangement

Carl Gustav Jung

The privilege of a lifetime is …

We willen allemaal graag voluit in het leven staan en authentiek zijn. Vaak krijgen we echter te maken met belemmerende gedachten en gevoelens die dat ideale plaatje in de weg staan: 

– Een laag zelfvertrouwen en onzekerheid

– Wel weten wat je wilt, maar niet hoe je dat bereikt – of misschien helemaal niet weten wat je wilt (maar wel dat het anders kan)

– Altijd op safe spelen, maar daardoor je dromen een beetje uit het oog verliezen

– Jezelf in bochten wringen om toch maar aan dat perfecte plaatje te voldoen

Sheila Van Hecke - Personal coaching
CARL GUSTAV JUNG

… to become who you truly are

Heb je het ook stilaan gehad met al die negatieve ballast? Voluit en authentiek in het leven staan, betekent in de eerste plaats zijn wie JIJ bent en niet wie de anderen verwachten dat je bent. Pas als je dicht bij jezelf blijft, ga je stralen en laat je je ware ik zien!

Want je hoeft niet te veranderen!

Als iemand je naar het hoofd slingert, ‘Wie denk je wel dat je bent!’, dan kun je dat ook zien als een groeimoment. Wie wil jij zijn? Wat wil je dat anderen zeggen als ze over je praten? Het mooie is dat je dat helemaal zelf kunt kiezen.

Zet voluit in op de kwaliteiten die je sterk maken. Bekijk hoe je de dingen aanpakt en put daar kracht uit om vooruit te gaan. Ontdek jouw drijfveren en maak er je sterkte van.

Sheila Van Hecke - Personal coaching
WERKWIJZE

Wat kun je verwachten?

ARRANGEMENT OP MAAT

Dit is een persoonlijk arrangement op maat. Voor je langskomt, heb je al online de powerkrachtscan ingevuld. Zo weet ik welk powertype je bent en kan ik jouw persoonlijke krachttyperapport alvast opstellen.

INNERLIJKE KRACHTKLEUREN

Tijdens de bespreking vertel ik je wat jouw innerlijke krachtkleuren zijn en hoe je die strategisch kunt inzetten in de verschillende domeinen van je leven. Je krijgt deze persoonlijke gids ook mee naar huis.

PERSOONLIJKE DOELEN BEREIKEN

Na dat gesprek beginnen we samen aan een traject van een aantal maanden. We starten met jouw verlangens in kaart te brengen. We bekijken samen welke stappen jij kunt ondernemen om je persoonlijke doelen te bereiken. Jij bepaalt waar je je goed bij voelt, hoe we de weg aanvatten en hoe lang wij samen op weg gaan.

JIJ kiest wie je WIL zijn

Wat haal je eruit?

Je weet welke je sterke punten zijn en kunt ze zichtbaar maken

– Je kent je innerlijke kracht en kunt die ook uitstralen

– Je stelt een slimme garderobe samen, met basisstukken in jouw verschillende powerkleuren en accessoires in je balanskleuren

– Je weet perfect wat je kunt dragen voor een charismatische uitstraling

 

Wees jezelf! Een origineel is altijd meer waard dan een kopie!
Sheila Van Hecke - Personal coaching