geloven in jezelf

Coaching

Sheila Van Hecke - Personal coaching
Albert Camus

But above all, in order to be …

Wie life coach of personal coach zegt, denkt meteen aan de rich & famous. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Ook wij, gewone stervelingen, hebben weleens nood aan een klankbord, iemand die ons terug op de goede weg zet. Reset. Tabula rasa. En van daaruit terug verderbouwen. We verlangen er allemaal wel eens naar, toch?

Misschien sta je op dit eigenste moment wel op een tweesprong? Het pad ligt voor je en de opties zijn duidelijk, maar knopen doorhakken en die beslissende richting kiezen, de stap vooruitzetten … het kan best beangstigend zijn.

Albert Camus

… never try to seem

In dat geval ben ik er voor jou. Ik weet uit ervaring hoe het is om ingrijpende beslissingen te nemen. Ik was amper negentien toen ik mijn eerste huis kocht. Van paniek gesproken! Maar ik heb ontdekt dat we vaak onderschatten welke kracht we hebben en dat we eigenlijk tot veel meer in staat zijn dan we denken.

En dat is waar ik met jou aan kan werken. We zoeken naar inzichten om te groeien, naar de kracht om je angsten te overwinnen en vastgeroeste patronen te doorbreken, naar de drive om je doelen scherp te stellen. Want als jij jezelf door en door kent, straal je authenticiteit uit. En dat maakt jou uniek!

We gaan samen op zoek tot het plaatje helemaal klopt. En hoe diep je je kwaliteiten ook hebt weggestopt, samen halen we ze naar boven.

We gaan samen op zoek tot het plaatje helemaal klopt. En hoe diep je je kwaliteiten ook hebt weggestopt, samen halen we ze naar boven.

Sheila Van Hecke - Personal coaching
WERKWIJZE

Wat kun je verwachten?

Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek, waarbij we het laagje vernis wegkrabben en naar de kern van het verlangen gaan. Waar wil je naartoe? Wat kun je doen om dat doel te bereiken? Welke patronen houden je tegen om daar te komen waar je wilt zijn?

PERSOONLIJK TRAJECT

Op basis van de intake stippelen we samen een persoonlijk traject uit naar een krachtig en waardevol leven.

GROEIEN

Ik daag je uit om uit je comfortzone te komen, want alleen zo kun je groeien. We blijven samen zoeken tot we het ontbrekende stukje van de puzzel gevonden hebben.

JIJ kiest wie je WIL zijn

Wat haal je eruit?

– Je leert de dingen die je tegenhouden, loslaten

– Je ontdekt dat achter je grootste angst vaak ook je grootste talenten schuilgaan

– Je komt tot het besef dat JIJ kiest wie je wilt zijn

 

En vergeet het niet, als jij in jezelf gelooft, zullen anderen dat ook doen!
Sheila Van Hecke - Personal coaching